OVER 

Welkom bij pedicurepraktijk Harmke van Dijk

Graag stel ik mij even aan u voor: mijn naam is Harmke van Dijk en ik ben medisch pedicure in Britsum en omgeving! Ik ben aangesloten bij en erkend door Provoet.
Mijn praktijk is gericht op algemene maar ook speciale verzorging. Ik kan u advies geven op het gebied van schimmelnagels, huidverzorgingsmiddelen en de keuze van uw schoenen, Indien nodig adviseer ik u naar uw huisarts, specialist en/of een podotherapeut te gaan.


Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen!
Naast het professionele gedeelte is een ontspannen sfeer en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wat we ook zeker niet moeten vergeten is de hygiene en daarom werk ik volgens de laatste normen van de voetverzorger (de hamcode).


Tijdens de eerste pedicure behandeling wordt standaard een anamnese afgenomen. De anamnese is een vraaggesprek waarin algemene gegevens en eventuele /klachten worden genoteerd.
Voetverzorging betekent het voorkomen en verhelpen van problemen, maar is ook een weldaad voor uw voeten. Voor veel mensen zijn de voeten een onderschat lichaamsdeel. Ze worden dan ook niet altijd betrokken bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. De voeten zijn de basis van een goed evenwicht, zowel fysiek als mentaal.


Niet iedereen is in staat om ook zelfstandig naar de pedicure toe te gaan. Ik bied daarom, voor mensen die niet in staat zijn om zelf naar mijn salon te komen, de ambulante service aan. Op afspraak kan ik bij u thuis komen om daar uw voeten te verzorgen. Als u meer informatie over deze service wil weten neem gerust contact met mij op.


Belangrijke informatie over de Reumatische en/of Diabetische voet:
Waarschijnlijk kunt u een vergoeding ontvangen van uw zorgverzekeraar
Of u recht heeft op een vergoeding hangt af van uw zorgverzekering. Iedere zorgverzekeraar heeft andere voorwaarden. Kijk daarom altijd even uw polisvoorwaarden na.